паштет з курячої печінки під маслом Гхі з карамелізованою цибулею та фісташками
філе оселедця, ікра оселедця, грінки, цибуля синя, помідори вялені, крем-сир
рулет з курячого філе з журавлиною та блакитним сиром, хлібець з в’яленими томатами, запечена свинна шия, соус
прошуто, коппа, оливки, грісіні, горіхи кешʼю
карамелізований горіх, варення кульбаби, малини та сир камамбер, блакитний, селиський, маздам
камамбер гриль, рукола, хамон, грінки, волоський горіх, журавлинний соус, кульбабове варення, трюфельна олія
квашені огірки, мариновані кабачки, цвітна капуста, гриби, рукола, часник та черемша
на вибір: вершково-часниковий соус або ягідний
хамон, бастурма, сушені рибні палички, в'ялене куряче філе, арахіс, соняшник, сир косичка, чіпси з лаваша
сир фета, мікс салату, помідор, огірок, болгарський перець, маринована синя цибуля, каперси, паприка, здобні палички, гранатовий соус
авокадо, печений буряк,сир фета, пармезан, мікс салату, соус манго-маракуя
мікс салату, камамбер гриль, груша, горіхи кеш'ю, повітряні зерна рису, базиліковий соус
авокадо, лосось гравлакс, мікс салату, кіноа, помідори чері, лимон, мікрозелень, грінки, медовий соус
креветки, мікс салату, помідори чері, пармезан, шпинатно-базиліковий соус
індичка пастрамі, пармезан, сир з блакитною пліснявою, мікс салату, помідори чері, бекон, соус із журавлини
мікс салату, куряче філе запечене у хоспері, бекон, сир копчений, помідори чері, яйце пашот, здобні палички, вершково-гірчичний соус
тушкована телятина, мікс салату, пармезан, помідори в'ялені, запечена морква, запечений кабачок, соус чимічурі, соус нашараб
гриби, кабачок, болгарський перець, баклажан, квасоля стручкова, кукурудза, сирний соус та чимічурі
ароматна рибина, запечена на вуглях, подається з лимоном
філе сайди, стручкова квасоля, шпинат, помідори чері, вершки, соус чимічурі
креветки, авокадо, мікс салату в вершковому соусі з міні-багетом
апетитна морська риба з лимоном та сирним соуcом
телятина та свинина з дрібкою кинзи, подаємо з аджикою, маринованою цибулею та грецьким йогуртом
ніжні шматки телятини з тонким прошарком сальця з вогню, подаємо з фісташками та пармезановим мусом
золотава куряча грудинка
ніжна теляча гомілка, тушкована у сухому вині з морквою, розмарином та тим'яном
духмяний шмат томленої свинної шиї в спеціях, подається з картоплею та цибулею
Подаються з печеною кукурудзою та соусом BBQ
подається з золотавою картоплею
Стейк свинний на кістці, стейк з курятини, ребра медові, курячі крильця, картопля скибками, глазуровані грибочки, печений буряк, печена морква, грінки, соус сирний, соус вершково-часниковий, соус BBQ
Яловичий язик, подається з печеною картоплею, трюфельним соусом та помідорами чері
яловичий стейк, подається з картоплею, маринованими сливами, маслом з чимічурі та дрогобицькою сіллю
яловичий стейк, подається з картоплею, маринованими сливами, маслом з чимічурі та дрогобицькою сіллю
яловичий стейк, подається з міксом зелені, маслом з чимічурі або пармезановим мусом та дрогобицькою сіллю
Готуємо на вогні котлету із відбірної зрілої яловичини, масляної булочки бріош від Zerno та натуральні соуси власного приготування!
Вогнем обпалена булочка бріош, соковита зріла яловичина, сир чеддер та вершковий камамбер, ягідний смородиновий соус, свіжа рукола і соус айолі-реліш.
Булочка бріош, соковита котлета, карамельний беконовий джем, насичений чеддер, хрусткі огірочки піклс і маринована синя цибулька, фірмовий соус айолі-реліш, соус чедер і легкий хруст айсбергу для ідеального фіналу.
Бріош масляний, котлета яловича, ніжність камамберу, неймовірний трюфельний айолі, смажена цибулька, хрусткі огірочки піклс, соус білих грибів і ніжний свіжий шпинат.
Масляний бріош, смажена креветка і соковита яловича котлета, насичений соус тоннато, тягучий сир чеддер, хруст огірочків піклс, ніжність шпинату і легкий штрих соусу чедер.
Витриманий Британський чеддер та пармезан
філе індички з вогню і тушкований у вершках шпинат із в'яленими томатами, блакитним сиром, пармезаном та ферментованим лимоном
качина грудинка, морквяне пюре, журавлина
запечена у хоспері куряча грудинка з сиром на подушці з стручкової квасолі та бобів едамаме
подаємо з Херес
Теплий бісквітний десерт з білим шоколадом, ягідним конфітюром та морозивом
100% пломбір, шоколадне або фісташкове, з сезонними фруктами